Amasya İtimat

BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ ADAYI BAYRAM ÖZTÜRK OLDU.

” Taşova’mız için yeni bir dönem başlıyor”

30 Mart mahalli idareler  seçimlerinde İlçemizde seçime giren  siyasi partilerden AK Parti Belediye Başkan adayı Bayram Özatürk, Taşova Belediye Başkanı oldu.

30 Mart 2014 Pazar günü 26  sandıkta başlayan oy verme işlemi  saat 17.00 de tamamlanarak sayıma geçildi .Heyecanla  beklenen ve kesin olmayan sandık sonuçları   parti merkezlerine geldi.  Oy kullanacak olan 7163  seçmenin geçerli oylarından 2578 oy ile Belediye Başkanı AK Parti adayı Bayram Öztürk oldu.    CHP adayı Mustafa Korkmaz 1910 oy , MHP adayı Aslan Berber 1732,  Saadet Partisi adayı Osman Kılıç 56, Bağımsız Türkiye Partisi adayı ise  9 oy aldı.

30 Mart 2014 Seçimlerinde sandıktan çıkan irade  ile   yeni  başkan olan AK Parti adayı Bayram Öztürk  ilk mesajında ;”Taşova’da yeni bir dönem başlamıştır.Eski dönem kapanmıştır Bu Taşova’mız için bir milat olacaktır.Taşova’nın yılardır beklediği hizmet bu saatten sonra inşallah gelmeye başlayacaktır.Bizi destekleyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum . Taşova’mıza hayırlı uğurlu olsun  .“ dedi.

Yeni Belediye Başkanımız Bayram Öztürk’ü kutluyor,hayırlı uğurlu olsun diyoruz.

 

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.