Amasya İtimat

CUMHURİYET MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ADEM ÇAKMAK İDDALI

30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adayları gibi muhtar adayları da hummalı bir çalışma içinde. Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adayı  Adem Çakmak   çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

19 Mart 2014 günü resmi kurumları ziyaret  ederek  adaylığını açıklayan  Adem Çakmak ,gezi sonrası   basına açıklama  yaptı.Adem Çakmak;”Ben belediyeciliğin içinden gelen birisi olarak mahallemin sorunlarını çok iyi biliyorum. Görevim sırasında resmi kurumlar ve kuruluşlarla olan iyi  diyalogum ve tecrübemi mahallem halkına hizmet ederek devam ettirmek istiyorum,Son yıllarda bazı nedenlerden ötürü ne yazık ki komşuluk ilişkileri eskisi gibi değil.  Biz mahalleli bilincini oluşturmak istiyoruz. İnsanların birbirlerine selam verdiği, hal hatır sorduğu, mahallenin sorunlarının çözümü için ortak hareket ettiği bir yapıyı oluşturmak istiyoruz.  Vatandaşlarımızın sevincini, acısını birlikte paylaşmak için aday olduk ve azalarımızla birlikte yola koyulduk” dedi.

Muhtarların seçilmiş kişiler olduğunu belirten Çakmak, “Halk muhtarı kendisine hizmet etsin, sorunlarının tercümanı olsun diye seçer. Biz de bu anlayışla halka hizmet için gayret göstereceğiz. Mahallemizin sorunlarını gündeme getirip, çözümü için gerekli görüşmeleri yapacağız.” diye konuştu.

30 Mart seçimlerinde mahalle halkımın desteği ile muhtar olduğumda farklı  muhtar olarak hizmet emek istiyorum. Seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

                “BİR DAHA ,BİR DAHA DEĞİL İLK DEFA  ADAYIM”

                               ADEM ÇAKMAK

               CUMHURİYET MAHALLESİ MUHTAR ADAYI

         ÜYE ADAYLARI

Ferhat ATASOY (HASTANE ÇALIŞANI)

Mustafa EROL      (EMEKLİ)

Cüneyt SÖYLER (ESNAF)

Ali PINAR           (SERBEST MESLEK)

Mehmet SEMİZ   (EMEKLİ)

Ahmet UYAR       (SERBEST MESLEK)

Samet EROL         (ESNAF)

 

DSCF6148 DSCF6150 DSCF6153 DSCF6152 DSCF6151 DSCF6154 DSCF6156 DSCF6155 DSCF6159 DSCF6158 DSCF6161 DSCF6162 DSCF6163

 

 

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.