Amasya İtimat

SEÇİME DOĞRU TAŞOVA

 Bayram Öztürk; Taşova İçin Yenilik Zamanı

 

        30 Mart  mahalli idareler seçimlerinin yaklaşması ile  adaylar gerçek güçlerini göstermeye başladı.

         Ak Parti belediye Başkan Adayı  Bayram Öztürk’ün seçim bürosu ziyaretçi akını uğrarken özellikle akşamları saatlerinde seçim bürosunda yer bulmak zorlaşıyor.Partili partisiz tüm sevenlerinin gittiği seçim bürosu adeta konferans salonuna dönüyor. Çok koyu sohbetlerin yapıldığı seçim bürosunda,vatandaşların yanı sıra yerel medya mensuplarında uğruyor. Seçim bürosunda  AK Parti Belediye Başkan adayı Bayram Öztürk yaptığı açıklamda ;” Seçim araçlarının giydirme çalışmalarının yapıldığını  artık sistemli  çalışmalara başlanacağını ve çalışmalarla ilgili olarak zaman zaman burada bilgilendirme yapılacağını açıkladı.AK Parti ilçe yönetiminden aldığımız güçlü destek ile  çalışmalar durmak yok yola devam diyen   Öztürk;

Kentlisi, köylüsü, işçisi, memuru, emeklisi, kadını, erkeği ve gençleriyle herkes Taşova Belediyesinde  AK Parti işbaşına gelmesini istiyor artık. Halkımız 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimi sabırsızlıkla bekliyor. 30 Mart günü akşamı sona erecek.yeni genç ve dinamik Belediye yönetimin anlayışı ve hizmetlerimiz ile Taşova’da  yaşayan tüm vatandaşlarımız hizmete doyacak. Biz hizmete talip olduk. Bizim bir tek hedefimiz var ve o da halka hizmet etmektir.30 Mart seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz.”dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı  eğitimci  Bayram Öztürk, renkli  geçecek olan seçime güç katacak.

 

 

 Mustafa Korkmaz ;Seçimlerden Zaferle Çıkacağız

   30 Mart Mahalli İdareler seçimleri yaklaştıkça seçim büroları  gün boyu ziyaretçi akınına uğrarken, özellikle akşamları gece geç saatlere kadar dolup taşıyor.

      Partili partisiz tüm sevenlerin ziyaret için gittiği bürolar  adeta bir panayır alanına dönüyor. Çok koyu sohbetlerin yapıldığı büroda renkli şahsiyetlerini görmek mümkün oluyor. Vatandaşların yanında yerel medyanın da   uğrak yeri olan bürolar caddeler  ayrı bir hava ve canlılık getirmiş durumda.

CHP Belediye Başkan adayı Korkmaz ; “Beni  Taşovalı kardeşlerim çok iyi tanır” diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Taşova’nın yakından tanıdığı, önceki  Belediye Başkanı Korkmaz ;” O dönem  ilçemizin içme suyunu kalıcı olarak çözdük,Otogar ,Sıhhi hamam ve dinlenme parkları gibi kalıcı hizmetleri gerçekleştirdik. İyi yönetilmeyen Taşova belediyesinin kaybolan yıllarını telafi etmek benin ve   ekibimin işidir. Seçim büromuza olan  ilgi ve alaka bu yüzdendir.” dedi.

    Cumhuriyet Halk Partisi’nin Taşova Belediyesi  başkan adaylığı konusunda en güçlü aday  konumunda bulunan tecrübeli, deneyimli  başkan adayı Korkmaz ;“Taşova ve saygıdeğer halkımız çağdaş hizmetleri CHP’li yönetim döneminde görecek. Biz kalıcı ve güçlü projeler ile sadece hizmete talibiz. Herkes için CHP ” diye konuştu.

 

Aslan Berber ;Sıra Sende Taşova

    30 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmaları ve Taşovalı  vatandaşların seçimlere olan ilgisi gün geçtikçe büyüyor.

   Özellikle ön plana çıkan seçim bürolarında günlük siyasi konular masaya yatırılıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Taşova Belediye Başkan Aslan Berber  ve çalışmalarını yürütmek için faaliyete bulunan seçim bürosu da dolup taşıyor. Belediye Başkan Adayı Aslan Berber’e destek veren seçmenler akşam saatlerinde seçim bürosuna gelerek gece yarısı ayrılıyorlar. Konuyla ilgili olarak seçim bürosunda  açıklama yapan  Belediye Başkan Adayı Aslan Berber  ‘’Bizlere olan teveccüh için Taşovalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yapılacak olan çalışmalarda da aktif olarak görev almak istediklerini belirtiyorlar. Bizler  siyasi polemiklere girmemek için ayrı bir özen gösterdiğimiz bu dönemde, her kes fikrini zikre dökmeye başlamıştır. Bizlerin fikri net, zikri ise ortadadır. Bizlere gece gündüz demeden destek veren ve yanımızda yer almak isteyen siz dostlarıma  teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

DSCF4811 DSCF4812 DSCF4813 DSCF4814 DSCF4815 DSCF4816 DSCF4817 DSCF4812

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.