Amasya İtimat

TAŞOVA’YA YENİ BİR YÜZ ,YENİ BİR SOLUK BİROL ALPAT

DSCF1268

 

Gürsu Köyü doğumlu Birol ALPAT uzun yıllar İstanbul Büyükşehir Belediyesi tecrübesi ile Taşova’nın geleceğini kronik hala gelmiş sorunlarının çözümü noktasında çıkış yolu olarak aday adaylığını açıkladı.

İnsanı merkez alan belediyecilik yapısıyla ;Yerel yönetimler alanında yeniliklerin öncüsü,uygulayıcısı olarak,hızla gelişen ve değişen büyük bir Taşova’nın yenilikçi yeni bir yüzüdür.

Taşova’nın hayali ile  doğup büyüdüğü bu topraklara İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin  tecrübesini istediğini ifade etti.Artık ülkedeki yerel yönetimler tecrübesi başka ülkelerin belediyelerine örnek oluyor.Bu nedenledir ki İstanbul Büyükşehir Belediye   Başkanımız Kadir Topbaş Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığı’na seçilmiştir.

İşte bu  belediyecilik vizyonunu Taşova’mıza taşıyarak;Eğitimden sağlığa,kültürden  sanata,altyapıdan turizme kadar belediye hizmetlerini tabana yayarak tüm hemşerilerimize ulaştıracağını ifade etti,Sosyal donatıları ile insanlarımızın kültürel ve sosyal,hayatını da renklendireceklerini ifade etti. Özellikle hanım kardeşlerimizin, gençlerimizin, engellilerimizin ve emeklilerimizin kentsel yönetime katkı sağlayacakları bir sosyal yapı oluşturacaklarını da ifade eden ALPAT; oluşacak olan fikirler ve projeler doğrultusunda da ayrıca Taşova’mızın gelişimine katkı sağlayacaklarını ifade etti.DSCF1362

 

Güçlü AKP iktidarında sunulan hizmetlerin Bakanlıklarımızın imkanlarını Anadolu Belediyelerine aktararak bölgesinde lokomotif rol oynadığını bir çok kalıcı projelerin Belediyelerin vasıtası ile hayata geçirerek şehirlerin ekonomik ve kültürel alanda geliştiğini, istihdam imkanları sağlayarak ecdat yadigarı bu güzel ilçemizin daha yaşanılabilir hale getirileceğini ifade etti.

Bu kapsamda; Taşova’ mıza hükümetimizle birlikte, hizmet yollarının aşılacağını, doğru ensturumanın doğru yerde kullanılarak ahenkli bir orkestranın çıkardığı tek ses gibi halkımızla paylaşarak, birlikte daha güçlü yarınlarla ümit ile bakan yeni bir Taşova’yı hep birlikte imar edeceğiz.

2

Gelecek seçimler için değil gelecekler nesiller için aday adayı olduğunu ifade eden ALPAT her şeyin sahibi olan Yüce Allahtan Taşova’mız için en iyisini dilediğini ifade ederek bu sürecin, Taşova’mıza hayırlı olmasını diledi.

DSCF1304

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.